Erbjudande

Vi är glada att få dela vårt första nyhetsbrev med alla er kunder.

Därför har vi valt ut tre härliga fotografier på Mandy och Emmy Lou på äventyr i Skåne som vi erbjuder alla er kunder till ett väldigt förmånligt pris. Fotograf Christer Lövgren.

Detta är den sanna historien om de två unga och oskuldsfulla amerikanska tjejerna, Emmy Lou Leaf och Mandy Swenson och deras fantastiska resa genom Skåne. Deras resa tar dem med på spännande eskapader, farliga äventyr och minnesvärda händelser. Deras äventyr började med att de två utforskade de djupa skogarna i Skrylle där de upptäckte några mycket mystiska röda frukter, fann en väska full med vackra kläder som formligen skrek efter Emmy Lous uppmärksamhet. Och Mandy gick vilse... (om du tittar lite närmre så ser du att det är skyltdockor på alla bilderna).

"Red Delicious" blev utvald av juryn på Landskrona Fotofestival. Detta är ett erbjudande som ni inte får missa!

Ordinarie pris är 1500 kronor styck men just nu betalar du endast 750 kronor styck eller 2000 kronor för alla tre bilderna.

Skynda dig att beställa! Bilderna är tryckta i en begränsad upplaga på 20 exemplar på Canson Aquarelle Rag 240g akvarellpapper. Frakt tillkommer med 150 kr per beställning. Bildmåttet för "Red Delicious" är 19 x 25 cm och för "Emmy Lou in Love" och "Lost in the forest" är det 18 x 27 cm.

Priset gäller t o m den 30 november 2019.

Så här beställer du

Maila din beställning till christer@ardenno.se Uppge namn, adress och vilket eller vilka verk du önskar köpa så bifogar vi en faktura med din leverans.