Konstverk

 

Jag är en grafiker och målare med en passion för digital konst. Mitt engagemang för konst började som en ung pojke när jag brukade rita från barnböcker, Kalle Anka-tidningar och nästan allt jag kunde komma över.

När jag blev äldre ersatte jag pennan med penslar och började måla mer aktivt. Mina föräldrar var vänliga nog att göra om vårt lilla källarutrymme till ateljé och snart hade jag en stor samling av vackra målningar.

Jag började sälja min konst till vänner, familj och i trakterna där jag växte upp som barn. Plötsligt var alla mina målningar borta. En dröm som konstnär var född.

Men ett ihärdigt fokus på att etablera en karriär tog över och min dröm om att bli en konstnär bleknade. Efter alla mina år i skolan tog jag ett jobb som webb designer. Nu satt jag framför en dator istället för ett ritblock eller en duk.

Men allteftersom åren gick och tekniken utvecklades kom min passion för konst tillbaka. Med ny digital teknik och mitt tidigare engagemang för konst har jag hittat ett sätt att kombinera mina konstnärliga färdigheter med den digitala världen. Min dröm lever fortfarande.