Filmer om Marie och hennes konstnärsskap

Konstverk av Marie

 

Galleri Ardenno är stolta att presentera vårt samarbete med den färgstarka och fantastiskt duktiga konstnären Marie Plosjö ❤️ Marie skapar tavlor som bär med sig budskap som hon håller varmt om hjärtat, som lika rättigheter, kamp om frihet och att välja glädjen i livet. Marie tror på tankens kraft och målar alltid med ett positivt budskap i sina verk 😊 Marie gör en extra signering med ett handavtryck och en egen hälsning på baksidan av alla tryck som vi säljer 🤚

Marie är en svensk konstnär, uppvuxen i Bjuv och bosatt i Stockholm. Uppväxten präglades av hennes föräldrars skaparglädje. Började gå på konstkurser som femåring och hade sin första utställning när hon var 9 år. Vägvalet att jobba med något kreativt var givet. Sedan 2009 så har Marie jobbat som professionell konstnär och hon målar främst i akryl i intensiva kulörer.

Marie skapar tavlor som ofta bär med sig budskap som hon håller varmt om hjärtat, som lika rättigheter, kamp om frihet och att välja glädjen i livet. Marie tror på tankens kraft och målar alltid med ett positivt budskap i sina verk 😊 Hon önskar förmedla känslan att vi aldrig ska sluta drömma storslaget. Det är allt från starka djurmotiv, färgstarka artister, dödskallar med kontraster men också fria människor och då framför allt kvinnor i glädjefyllda poser. 

Under 2017 blev Marie som första och enda svensk inbjuden att ha en utställning på anrika casinot Ceasars Palace I Las Vegas. En utställning så framgångsrik att hon numera är fast utställare på Gallery of Music & Art med en egen vägg på hotellets konstgalleri.